Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy Regálové Multiboxy

Regálové Multiboxy

Multiboxy jsou vyráběny z vysoce kvalitního polypropylenu modré barvy, jejich konstrukce zaručuje vysokou pevnost a tím i životnost. Možnost příčného i podélného dělení. Příčné přepážky jsou z průhledného polykarbonátu, ne z plexiskla, podélné příčky jsou pozinkované. Každý Multibox i příčnou přepážku lze opatřit popisným štítkem. Možno kombinovat při stohování na sebe viz obrázek, výběr z devíti velikostí. Výška je standardní, neměnná 100 mm. Hloubky 300, 400, 500, 600 mm a šířky 120, 160 nebo 240 mm. Každý Multibox lze opatřit tzv. uchopovacím madlem na zadní straně, které usnadňuje manipulaci. Multiboxy jsou vhodné pro bezprašné, bezpečné a přehledné skladování jakýchkoli drobných položek a zboží. Pro přehledné uspořádání nabízíme regálové systémy a skříňky pro přepravky Multibox.
Aktuality - Regálové Multiboxy CZ
Plastové přepravky pro přehledné skladování a snadnou přepravu materiálů23. 5. 2024 Plastové přepravky jsou často spojovány s potravinářským průmyslem, lze je však využívat i v mnoha jiných odvětvích pro skladování či přepravu drobnějších materiálů. Na co se ovšem zaměřit při jejich nákupu?
Plastové Euro přepravky28. 2. 2024 Plastové Euro přepravky jsou velmi často využívaným druhem přepravek a to převážně díky svým skvělým vlastnostem. Další obrovskou výhodou tohoto druhu přepravek je jejich multifunkčnost.
Výhody kvalitních regálů17. 1. 2024 V dnešní době člověk potřebuje mít ve věcech přehled a proto vám nabízíme regály různých druhů. Regály na archivaci, strojírenské regály, regály pro školství, autoservisy.
Regály a regálové systémy Kroměříž25. 7. 2021 Pod pojmem regál si může každý představit něco zcela jiného. Ať už hledáte regály do sklepa v Kroměříži na zavařeniny či pneumatiky nebo potřebujete vybavit velkosklad paletovými regály, u nás si určitě vyberete.
Regály a regálové systémy Trutnov16. 7. 2021 Regály a regálové systémy jsme schopni dodat a namontovat kdekoliv v Trutnově a okolí. Pokud si regály budete chtít namontovat sami, zvládnete to s pomocí podrobných montážních návodů, které přikládáme ke každé objednávce.
Regály a regálové systémy Písek27. 6. 2021 Pod pojmem regál si může každý představit něco zcela jiného. Ať už hledáte regály do sklepa v Písku na zavařeniny či pneumatiky nebo potřebujete vybavit velkosklad paletovými regály, u nás si určitě vyberete.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2024 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz