Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy Plastové Euro přepravky

Plastové Euro přepravky

Plastové přepravky Athena i Euro přepravky vynikají svou odolností vůči většině slabých kyselin, louhům, tukům, silným nárazům i zkroucení. Jsou vhodné např. do strojírenské výroby, kde dochází stabilně do styku s oleji a podobnými látkami. Většina jiných přepravek je už po velmi krátké době již nepoužitelná.
 
Multifunkční plastové přepravky splňující všechny požadavky, které se kladou na poloautomatické a plně automatické sklady či provozy, platí pro rozměry 600x400mm a 800x600mm. Možnost vyztuženého dna pro zvýšení celkové pevnosti a odolnosti plastových přepravek. Snadná manipulovatelnost a stabilita. Dokonale hladké vnitřní stěny umožňují stoprocentní využití objemu. Výztuhy vnějších stěn plastových přepravek zajišťují mimořádně stabilní tvar a nosnost. Speciálně upravené okraje umožňují bezpečné stohování. Rozměrově kompatibilní, vhodné pro přepravu na EURO paletách.
 
Dno i stěny plastových přepravekjsou plné, u většiny rozměrů mohou být perforované. U většiny rozměrů je možnost výběru mezi boxem s otvory pro uchopení, nebo jen s prolisy. Lze opatřit víkem na kloubech, výsuvným víkem nebo standardním víkem, které je možné buď zajistit proti nechtěnému otevření či přímo zaplombovat. Příslušenství v naší nabídce: rámečky a klipy pro popisné štítky či průvodní dokumentaci, víka, pojistky vík, dělící hřebeny nebo dělící krabičky, potisk logem. Přepravky Athena i Euro přepravky prodáváme v rozměrech 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm, 800×600 mm.

Plastové Euro přepravky je také možno stohovat na plastové palety a uzavřít paletovým víkem. Tyto paletové balení KLT přepravek splňují potřeby všech automobilových průmyslů a dalších odvětví ve strojírenství.
 
Nezávazně Vám zpracujeme nabídku dle Vaší specifikace. Poptávku můžete poslat přes formulář.
 
Pro plastové přepravky nabízíme policové vozíky, pojízdné stojany a podvozky pod přepravky.
Aktuality - Plastové Euro přepravky CZ
Kovový nábytek a plastové přepravky Opava12. 6. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Opavě.
Kovový nábytek a plastové přepravky Most6. 6. 2022 Chcete mít ve své dílně či skladu v Mostě perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Most Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky Kladno30. 4. 2022 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky na Kladně.
Kovový nábytek a plastové přepravky Havířov30. 1. 2022 Přemýšlíte nad tím, jak ve své Havířovské dílně či skladu docílit přehlednosti? Máme pro Vás jednoduché řešení. Náš kovový nábytek a plastové přepravky Vám usnadní skladování zboží či nářadí a již se obejdete bez zdlouhavého hledání.
Kovový nábytek a plastové přepravky Pardubice9. 1. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Pardubicích.
Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín12. 12. 2021 Chcete mít ve své dílně či skladu ve Zlíně perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín Vám zjednoduší uskladňování zboží.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz