Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy

Přepravky, bedny, boxy

Pro přehledné skladování malých dílů a drobnějšího materiálu Vám nabízíme plastové boxy, kovové přepravky, kovové boxy-bedny, plastové přepravky, plastové bedny, ukládací boxy, skládací boxy, kónické boxy, zásobníky nebo krabičky. Všechny typy jsou stohovatelné a lze je rozlišovat pomocí barev, takže můžete mít ve skladu dokonalý přehled. Součástí našeho sortimentu jsou zkosené přepravky, podlouhlé, klasické rovné universální, kónické i skládací a ukládací přepravky nebo euro boxy. K přepravkám dodáváme bohaté příslušenství jako jsou dělící příčky, přihrádky, víka, pojistky, madla atd.

Pro ideální transport i skladování Vám nabízíme celá paletová balení přepravek včetně palety i víka dle evropských standardů.

Pokud máte zájem o potravinářské bedny (přepravky na ovoce a zeleninu, přepravky na maso či pekařské přepravky), poptávejte nebo kontaktujte nás prosím na e-mail regaz@regaz.cz.
 
Rozmanitost provedení přepravek u nás nemá meze. Nabízíme přepravky se zkoseným čelem, podlouhlé regálové přepravky, klasické rovné přepravky a pro větší úsporu místa při přepravě prázdných přepravek najdete v naší nabídce i kónické a skládací přepravky. Téměř do všech přepravek Vám můžeme dodat různé dělení a dělící přepážky.

Nabízíme širokou škálu plastových i kovových přepravek pro snadnou organizaci Vašeho skladu. Naše euro přepravky odpovídají standardním rozměrům a jsou vhodné pro všechna pracovní prostředí od logistických skladů a prodejen až po dílny a  laboratoře. Díky pevné konstrukci jsou všechny boxy stohovatelné a  mají vysokou nosnost.

Mezi nejoblíbenější produkty v této kategorii patří:

  • Zkosené boxy a plastové ukládací zásobníky - zkosené bedny i regálové boxy umožňují velmi přehledné skladování materiálu, protože i když jsou naskládané na sobě, lze stále manipulovat s jejich obsahem. Tyto vyklápěcí zásobníky nabízíme jak v plastovém, tak kovovém provedení a v mnoha barvách. V naší nabídce najdete také velké množství příslušenství od dělících příček různých rozměrů až po kryty a víka z různých materiálů.
  • Euro-přepravky - euro přepravky jsou svými rozměry velmi praktické, protože jde o standardizované rozměry, kterými se řídí spoustu výrobců nejen pro logistický průmysl. S euro přepravkami si tak můžete být jisti, že přesně padnou do konstrukce regálů, lze je efektivně uspořádat na EURO paletách atd. V naší nabídce naleznete euro přepravky mnoha rozměrů včetně příslušenství a regálů, do kterých je můžete efektivně ukládat.
  • Přepravní ukládací bedny - plastové i kovové skládací bedny jsou vhodné pro přepravu těžšího, nebo objemného zboží. Plastové bedny jsou vyrobeny z materiálu, který je nejen pevný, odolný a recyklovatelný, ale je také bezpečný k přepravě balených potravin. Kovové bednyregálové jsou vyrobeny z lisovaného ocelového plechu, jsou tedy velmi pevné a mají stohovací nosnost až 600kg. Nabízíme jak klasické perforované bedny, tak bedny s plným dnem a stěnami. Pokud tedy potřebujete skladovat nebo přepravovat větší množství materiálů, nelze než doporučit právě tyto euro bedny.
  • Skládací přepravky - jsou praktickým řešením při přepravě i skladování. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, lze je proto stohovat na sebe a mají vysokou nosnost. Když je zrovna nepoužíváte, lze je efektivně složit a ušetřit tak místo. Pokud Vám při skladování a přepravě záleží na co nejmenších rozměrech, jsou tyto bedny pro Vaše potřeby ideální.
  • Přepravky KLT - v naší nabídce najdete také KLT přepravky od společnosti Fami, které jsou schválené Evropskou komisí. Tyto KLT bedny jsou velmi často používané v automobilovém průmyslu a odpovídají standardizovaným rozměrům. Vynikají zejména skvělým poměrem vnější a užitkové kapacity, použitím pevného materiálu a pevnými ergonomickými ručkami. Mají zesílené dno a jsou vhodné také pro dopravu na válečkových dopravnících. I k tomuto zboží nabízíme příslušenství v podobě vík a krytů.
  • Regálové multiboxy - multiboxy tvoří unikátní systém přepravek. Jsou vyrobeny z odolného polypropylenu a jejich konstrukce se vyznačuje vysokou pevností a životností. Slouží k přehledné organizaci jakéhokoli drobného zboží. K Multiboxům nabízíme také uchopovací madla, která usnadňují manipulaci a ocelové rámy, do kterých je lze zabudovat. Tento regálový systém je velmi přehledný a vhodný nejen do dílen a výrobních hal.
 
  • Skládací stohovací přepravky
    Polypropylenové skládací přepravky vhodné pro náročné strojírenské provozy v šedé a modré barvě. Hlavní výhodou je úspora nákladů na přepravu. Redukce jejich objemu až o 80 %. Klouby přepravek jsou kryty a jsou kovové, čímž se dosahuje vyšší životnosti. Jsou k dispozici s integrovaným vyklápěcím víkem, vybavené praktickým držákem na etikety a pohodlnými úchytkami pro snadné uchopení.
  • Kónické přepravky Delta + Minerva
    Kónické přepravky série Delta + Minerva jsou vyrobeny ze šedého polypropylenu, přepravky mají kónický tvar. V případě, že jsou přepravky prázdné, mohou být poskládané jedna v druhé s redukcí jejich obsahu na 2/3. Z tohoto důvodu se obvykle používají k využití skladového prostoru a na přepravu, kdy se kontejner vrací prázdný zpět a tam, kde balení musí zabírat co nejmenší prostor.

K dispozici pro Vás také máme kovové přepravky

  • Kovové bedny zkosené + rovné
    Kovové bedny zkosené + rovné se využívají především k přehlednému skladování výrobků a materiálů s větší hmotností. Zásobníky jsou vyrobeny z ocelového plechu za studena lisovaného. Dodáváme dvě varianty povrchové úpravy - žárově zinkované a lakované šedé RAL 7000 nebo zelené RAL 6011.

V případě, že hledáte plastové či kovové přepravky, které jsou kvalitní, a navíc za přijatelnou cenu, jste zde správně! Pokud váháte s výběrem a nejste si úplně jistí, neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem a my Vám rádi poradíme vybrat správné přepravky do Vaší dílny či skladu.

KLT dílenské přepravky a boxyRegálové přepravky dílenskéPlastové euro přepravkyPlastové boxy zkosené přepravkyKLT přepravky
Aktuality - Přepravky, bedny, boxy CZ
Kovový nábytek a plastové přepravky Plzeň1. 10. 2021 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky i v Plzni.
Kovový nábytek a plastové přepravky Ostrava19. 9. 2021 Přemýšlíte nad tím, jak ve své Ostravské dílně či skladu docílit přehlednosti? Máme pro Vás jednoduché řešení. Náš kovový nábytek a plastové přepravky Vám usnadní skladování zboží či nářadí a již se obejdete bez zdlouhavého hledání.
Kovový nábytek a plastové přepravky Brno4. 9. 2021 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Brně.
Kovový nábytek a plastové přepravky Praha22. 8. 2021 Chcete mít ve své dílně či skladu v Praze perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Praha Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Regálové konstrukce pro přepravky3. 4. 2020 Regály pro přepravky se vyrábí v různých rozměrech pro přepravky odlišných objemů i tvarů. Vybrat si tedy může opravdu každý.
Plastové Euro přepravky28. 2. 2020 Plastové Euro přepravky jsou velmi často využívaným druhem přepravek a to převážně díky svým skvělým vlastnostem. Další obrovskou výhodou tohoto druhu přepravek je jejich multifunkčnost.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz