Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy

Přepravky, bedny, boxy

Pro přehledné skladování malých dílů a drobnějšího materiálu Vám nabízíme plastové boxy, kovové přepravky, kovové boxy-bedny, plastové přepravky, plastové bedny, ukládací boxy, skládací boxy, kónické boxy, zásobníky nebo krabičky. Všechny typy jsou stohovatelné a lze je rozlišovat pomocí barev, takže můžete mít ve skladu dokonalý přehled. Součástí našeho sortimentu jsou zkosené přepravky, podlouhlé, klasické rovné universální, kónické i skládací a ukládací přepravky nebo euro boxy. K přepravkám dodáváme bohaté příslušenství jako jsou dělící příčky, přihrádky, víka, pojistky, madla atd.

Pro ideální transport i skladování Vám nabízíme celá paletová balení přepravek včetně palety i víka dle evropských standardů.

Pokud máte zájem o potravinářské bedny (přepravky na ovoce a zeleninu, přepravky na maso či pekařské přepravky), poptávejte nebo kontaktujte nás prosím na e-mail regaz@regaz.cz.
 
Rozmanitost provedení přepravek u nás nemá meze. Nabízíme přepravky se zkoseným čelem, podlouhlé regálové přepravky, klasické rovné přepravky a pro větší úsporu místa při přepravě prázdných přepravek najdete v naší nabídce i kónické a skládací přepravky. Téměř do všech přepravek Vám můžeme dodat různé dělení a dělící přepážky.

Nabízíme širokou škálu plastových i kovových přepravek pro snadnou organizaci Vašeho skladu. Naše euro přepravky odpovídají standardním rozměrům a jsou vhodné pro všechna pracovní prostředí od logistických skladů a prodejen až po dílny a  laboratoře. Díky pevné konstrukci jsou všechny boxy stohovatelné a  mají vysokou nosnost.

Mezi nejoblíbenější produkty v této kategorii patří:

  • Zkosené boxy a plastové ukládací zásobníky - zkosené bedny i regálové boxy umožňují velmi přehledné skladování materiálu, protože i když jsou naskládané na sobě, lze stále manipulovat s jejich obsahem. Tyto vyklápěcí zásobníky nabízíme jak v plastovém, tak kovovém provedení a v mnoha barvách. V naší nabídce najdete také velké množství příslušenství od dělících příček různých rozměrů až po kryty a víka z různých materiálů.
  • Euro-přepravky - euro přepravky jsou svými rozměry velmi praktické, protože jde o standardizované rozměry, kterými se řídí spoustu výrobců nejen pro logistický průmysl. S euro přepravkami si tak můžete být jisti, že přesně padnou do konstrukce regálů, lze je efektivně uspořádat na EURO paletách atd. V naší nabídce naleznete euro přepravky mnoha rozměrů včetně příslušenství a regálů, do kterých je můžete efektivně ukládat.
  • Přepravní ukládací bedny - plastové i kovové skládací bedny jsou vhodné pro přepravu těžšího, nebo objemného zboží. Plastové bedny jsou vyrobeny z materiálu, který je nejen pevný, odolný a recyklovatelný, ale je také bezpečný k přepravě balených potravin. Kovové bednyregálové jsou vyrobeny z lisovaného ocelového plechu, jsou tedy velmi pevné a mají stohovací nosnost až 600kg. Nabízíme jak klasické perforované bedny, tak bedny s plným dnem a stěnami. Pokud tedy potřebujete skladovat nebo přepravovat větší množství materiálů, nelze než doporučit právě tyto euro bedny.
  • Skládací přepravky - jsou praktickým řešením při přepravě i skladování. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, lze je proto stohovat na sebe a mají vysokou nosnost. Když je zrovna nepoužíváte, lze je efektivně složit a ušetřit tak místo. Pokud Vám při skladování a přepravě záleží na co nejmenších rozměrech, jsou tyto bedny pro Vaše potřeby ideální.
  • Přepravky KLT - v naší nabídce najdete také KLT přepravky od společnosti Fami, které jsou schválené Evropskou komisí. Tyto KLT bedny jsou velmi často používané v automobilovém průmyslu a odpovídají standardizovaným rozměrům. Vynikají zejména skvělým poměrem vnější a užitkové kapacity, použitím pevného materiálu a pevnými ergonomickými ručkami. Mají zesílené dno a jsou vhodné také pro dopravu na válečkových dopravnících. I k tomuto zboží nabízíme příslušenství v podobě vík a krytů.
  • Regálové multiboxy - multiboxy tvoří unikátní systém přepravek. Jsou vyrobeny z odolného polypropylenu a jejich konstrukce se vyznačuje vysokou pevností a životností. Slouží k přehledné organizaci jakéhokoli drobného zboží. K Multiboxům nabízíme také uchopovací madla, která usnadňují manipulaci a ocelové rámy, do kterých je lze zabudovat. Tento regálový systém je velmi přehledný a vhodný nejen do dílen a výrobních hal.
 
  • Skládací stohovací přepravky
    Polypropylenové skládací přepravky vhodné pro náročné strojírenské provozy v šedé a modré barvě. Hlavní výhodou je úspora nákladů na přepravu. Redukce jejich objemu až o 80 %. Klouby přepravek jsou kryty a jsou kovové, čímž se dosahuje vyšší životnosti. Jsou k dispozici s integrovaným vyklápěcím víkem, vybavené praktickým držákem na etikety a pohodlnými úchytkami pro snadné uchopení.
  • Kónické přepravky Delta + Minerva
    Kónické přepravky série Delta + Minerva jsou vyrobeny ze šedého polypropylenu, přepravky mají kónický tvar. V případě, že jsou přepravky prázdné, mohou být poskládané jedna v druhé s redukcí jejich obsahu na 2/3. Z tohoto důvodu se obvykle používají k využití skladového prostoru a na přepravu, kdy se kontejner vrací prázdný zpět a tam, kde balení musí zabírat co nejmenší prostor.

K dispozici pro Vás také máme kovové přepravky

  • Kovové bedny zkosené + rovné
    Kovové bedny zkosené + rovné se využívají především k přehlednému skladování výrobků a materiálů s větší hmotností. Zásobníky jsou vyrobeny z ocelového plechu za studena lisovaného. Dodáváme dvě varianty povrchové úpravy - žárově zinkované a lakované šedé RAL 7000 nebo zelené RAL 6011.

V případě, že hledáte plastové či kovové přepravky, které jsou kvalitní, a navíc za přijatelnou cenu, jste zde správně! Pokud váháte s výběrem a nejste si úplně jistí, neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem a my Vám rádi poradíme vybrat správné přepravky do Vaší dílny či skladu.

KLT dílenské přepravky a boxyRegálové přepravky dílenskéPlastové euro přepravkyPlastové boxy zkosené přepravkyKLT přepravky
Aktuality - Přepravky, bedny, boxy CZ
Plastové Euro přepravky28. 2. 2024 Plastové Euro přepravky jsou velmi často využívaným druhem přepravek a to převážně díky svým skvělým vlastnostem. Další obrovskou výhodou tohoto druhu přepravek je jejich multifunkčnost.
Kovový nábytek a plastové přepravky Plzeň1. 10. 2021 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky i v Plzni.
Kovový nábytek a plastové přepravky Ostrava19. 9. 2021 Přemýšlíte nad tím, jak ve své Ostravské dílně či skladu docílit přehlednosti? Máme pro Vás jednoduché řešení. Náš kovový nábytek a plastové přepravky Vám usnadní skladování zboží či nářadí a již se obejdete bez zdlouhavého hledání.
Kovový nábytek a plastové přepravky Brno4. 9. 2021 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Brně.
Kovový nábytek a plastové přepravky Praha22. 8. 2021 Chcete mít ve své dílně či skladu v Praze perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Praha Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Regálové konstrukce pro přepravky3. 4. 2020 Regály pro přepravky se vyrábí v různých rozměrech pro přepravky odlišných objemů i tvarů. Vybrat si tedy může opravdu každý.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2024 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz