Domovská stránka Aktuality Dvouplošinové vozíky – vysoká kvalita, snadná manipulace

Dvouplošinové vozíky – vysoká kvalita, snadná manipulace

7. 6. 2019
Dvouplošinové vozíky jsou prostředky k tomu, abyste mohli snáze manipulovat s větším množstvím předmětů a nástrojů. Jako takové ovšem musejí být vysoce kvalitní a spolehlivé. Aktuálně však můžete vybírat z pestré nabídky.

Manipulační dvouplošinové vozíky představují praktickou alternativu ke klasickým plošinovým vozíkům. Jejích hlavní výhoda spočívá samozřejmě v tom, že je na nich více místa pro přemisťování drobnějších předmětů, zboží anebo nástrojů. Uplatnění dvouplošinových vozíků se tedy nabízí především v různých skladech, dílnách a dalších provozech, tzn. všude tam, kde je často potřeba odkládat a manipulovat s větším množství materiálů. Takové aktivity jsou s těmito spolehlivými pomocníky velmi snadné a efektivní.

V současné době existují i dvouplošinové dílenské vozíky v pestrém sortimentu variant. Pokud tedy máte zájem o jejich koupi, nepochybně si vyberete. Manipulační dvouplošinový vozík si je totiž možné pořídit s kovovou, případně s dřevěnou základnou. Tak jako tak se ovšem jedná o vysoce kvalitní výrobky, takže jde v podstatě pouze o to, jakému materiálu dáváte osobně přednost. Všechny vozíky jsou v každém případě opatřeny čtyřmi (často gumovými) kolečky, z nichž by minimálně dvě měla být otočná, což výrazně usnadňuje manipulaci.

Na co se ještě zaměřit při nákupu? Především na nosnost dvouplošinových vozíků, čímž předejdete případným komplikacím. Některé jsou totiž určeny pro nižší, další zase pro vyšší zátěž. Důležité jsou ovšem i rozměry plošin a v neposlední řadě se zaměřte rovněž na pořizovací ceny. Obecně však platí, že přehnaně šetřit se většinou nevyplácí. Na závěr pouze dodejme, že pokud žádáte něco navíc, můžete si pořídit manipulační dvouplošinový vozík se zásuvkou, jenž umožňuje přemisťovat i ty nejmenší předměty.

Firma REGAZ se specializuje na prodej dílenských vozíků stejně jako na další manipulační techniku již více než patnáct let. Za tento čas jsme získali neocenitelné zkušenosti s návrhem a dodávkou nejvhodnější manipulační techniky dle konkrétních požadavků zákazníka. Věříme, že v případě zájmu o rozšíření Vašeho provozu nebo skladu o dílenské svařené vozíky se s důvěrou obrátíte právě na nás.
kategorie_dvouplosesinovee-vozieky.2643893871

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2024 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz